Завантаження

З 11.06.2017 р поїздки за біометричними паспортами в країни ЄС і Шенгенської угоди відбуваються без віз.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ

Варість візи дор.70 євро , діти до 18 років 25 євро

1. Закордонний паспорт + копія 1-ї ст. та всіх шенгенських віз.
Важливо! Закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі. У паспорті повинні бути принаймі дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину. Сторінки “4” і “5” – “Особливі відмітки” не приймаються до уваги.
Посольство не приймає продовжені паспорта та паспорта на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінилось !!!
2. копія внутрішнього паспорта (всіх сторінок, де є відмітки)
3. якщо у туриста був попередній закордонний паспорт або на руках є кілька паспортів то вони подаються в оригіналах з ксерокопіями 1-ї ст. та усіх віз
4. 2 фото 3,5х4,5 см. (ОБОВ’ЯЗКОВО ІДЕНТИЧНІ!)
5. заповнена анкета
6. анкета австрійського консульства Просимо підписати анкету п. 37 та на 2-й сторінці вкінці. Роздруковується на двох окремих аркушах
7. довідка з місця роботи, з вказанням наступних даних:
* ім’я та прізвище працівника, дата прийняття його на роботу, місячний оклад (не менше 4 000 грн.), замітка про надання йому відпустки з гарантією збереження посади на момент поїздки
* назва і точна адреса підприємства, контактні стаціонарні телефони центрального офісу (при наявності адреса і телефони філії, де дійсно працює заявник візи). Довідка виписується на фірмовому бланку з підписами директора і головного бухгалтера.
(*Довідка обов’язково повинна бути перекладена на нім. мову і завірена в бюро перекладів)

!!!Для працівників, які працюють менше 2 тижнів, додатково подається копія трудової книжки, завірена мокрою печаткою підприємства з перекладом першої сторінки та останнього запису.

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
– довідка з податкової інспекції про доходи за останні півроку
– копія свідоцтва про державну реєстрацію субєкта підприємницької діяльності.
(*Довідки перекладаються на нім. мову і завіряються в бюро перекладів)
УВАГА!!! З 01.12.2008 консульство Австрійської Республіки не приймає ні звітів, ні декларацій з податкової.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
– копія пенсійного посвідчення та довідка з пенсійного фонду. (*Довідки перекладаються на нім. мову і завіряються в бюро перекладів).
– довідка з банку, з вказанням наступних даних:
* на фірмовому бланку в оригіналі з вказанням назви, адреси і дійсних контактних номерів телефонів філії, яка видала довідку, вказуючи ім’я банківського виконавця
* дата відкриття рахунку
* вказання дійсного стану рахунку на момент видачі довідки, без указанням руху фінансів на рахунку !!!
(*Довідка обов’язково повинна бути перекладена на нім. мову і завірена в бюро перекладів)

( РЕКОМЕНДОВАНИЙ ЗАЛИШОК 300 ЄВРО НА ОСОБУ\ДЕНЬ ТУРУ !!! )

Увага!!! Посольство Австрії НЕ ПРИЙМАЄ Тревел Чеки ( Travel Cheques ) !!!

Увага! у всіх довідках повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов’язковому порядку.

8. копія свідоцтва про одруження для одружених, які подорожують разом. (Обов’язково має бути переклад на нім. мову завірений у бюро перекладів)
9. підтвердження про наявність транспортного засобу – туди і назад (бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус; а у випадку подорожі на власному автомобілі –оригінал «зеленої карти» та копія водійських прав і техпаспорта)
Увага! Другий листок оригіналу «зеленої карти» посольство не повертає.
10. медична страхівка Увага! З 05.11.2010 р. обов’язковою вимогою при відкритті візи є страхування у нашій компанії. Страхівка включає в себе гірськолижне страхування та страхування від невиїзду.

(Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2010, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів)

ДЛЯ ДІТЕЙ:
– 2 фото 3,5х4,5 см
– копія свідоцтво про народження дитини (*Довідка перекладається на нім. мову і завіряється в бюро перекладів)
– довідка з місця навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі). (*Переклад на нім. мову, завірений в бюро перекладів)
– якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно мати нотаріальний дозвіл від іншого з батьків (*Довідка перекладається на нім. мову і завіряється в бюро перекладів) та копію вн. паспорта.
Обов’язково ОРИГІНАЛ дозволу!!!
– копії віз батьків та копії внутрішніх паспортів, якщо вони подорожують разом з дітьми, але мають вже діючі шенгенські візи.

Надіслати запит

Відправити запит на путівку:

ГАРЯЧІ авіатури зі Львова, Києва та інших міст України
Мінімальні ціни на тури з вильотом в найближчі кілька днів на 1 особу в двомісному номері.

Підібрати тур

Підпишіться на розсилку!